Sport 8 Mai 2016 15:00
Bogdan Stoica a castigat confruntarea din Germania impotriva lui James Philips. Romanul a reusit victoria, prin KO, in repriza a doua a galei care s-a desfasurat in Germania.

Romanul a obtinut astfel titlul de campion mondial in Showdown Fight Night 2, la GBG Halle Mannheim. “Sunt fericit. Am muncit enorm pentru acest titlu si am reprezentat Romania cu mandrie. Aduc din nou titlul mondial acasa. De zilele viitoare ma intorc in sala pentru ca urmeaza si alte meciuri importante in urmatoarele luni.” a declarat Bogdan Stoica.

Meciul dintre Bogdan Stoica si James Philips

Bogdan Stoica ( 26 de ani) are in palmares 46 de victorii si doar 8 infrangeri, fiind faimos pentru loviturile cu genunchii de tip „flying knee” care l-au facut sa fie unul dintre favoritii pasionatilor acestui sport, scrie MEDIAFAX.

Si pe 19 martie, la Madrid, Bogdan Stoica a castigat spectaculos in fata sarbului Bojan Dzepina, dupa numai 3 minute de lupta. O lovitura de genunchi si un croseu l-au obligat pe doctorul galei sa opreasca meciul de la categoria 91 kg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.