Sport 8 Mai 2016 11:40
Simona Halep a castigat primul turneu WTA din acest an la Madrid si a recunoscut la finalul meciului disputat impotriva sportivei din Slovacia, Dominika Cibulkova ca nu se astepta sa ajunga in finala dupa parcursul avut in 2016.

Halep recunoaste ca nu se gandea ca ar putea cuceri trofeul la Madrid Open. "Nu ma asteptam inainte de a ajunge aici ca voi castiga titlul, dar dupa prima saptamana de antrenamente cu Darren, dupa multe ore petrecute pe teren, am simtit ca am sansa mea. Zi dupa zi am jucat tot mai bine, iar asta m-a ajutat sa cresc din punct de vedere mental, sa am mai multa incredere. M-am simtit grozav. Nici vorba de accidentare sau asa ceva, totul a fost OK. De asta poate am putut castiga aproape toate meciurile in doua '' a precizat Simona Halep, conform wta.com

Dupa victoria de la Madrid, Simona Halep va urca pe locul 5 in clasamentul WTA si pe locul 6 in clasamentul Road to Singapore, clasament ce stabileste sportivele calificate la Turneul Campioanelor.

Halep considera ca ''e normal ca jucatoarele clasate in top 20 sau top 30 sa vrea sa bata jucatoarele din top 10''. ''Am fost in pozitia aceasta si cunosc sentimentul. Dar, acum sunt obisnuit cu el. Nu-mi pasa cu cine joc, nu ma mai gandesc la clasament'', a adaugat Simona Halep.

Pentru victoria de la Madrid Open, Simona Halep va incasa un cec de 912.900 euro dar si 1.000 de puncte WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.