Sport 7 Mai 2016 20:40
Simona Halep, ocupanta locului sapte in clasamentul WTA, a castigat, sambata, scor 6-2, 6-4, meciul jucat in finala turneului WTA de la Madrid cu Dominika Cibulkova (Slovacia, 38 WTA) si a castigat primul trofeu din acest an si al 12-lea al carierei.

Primul set a fost dominat categorit de Simona, care a inceput bine si a castigat pe serviciul adversarei. Pana in gameul sase al setului s-a mers cap la cap, fiecare jucatoare reusind sa-si castige punctele pe propriul serviciu. Halep a reusit inca un break, iar tabela indica scorul de 4-1 pentru constanteanca. In final, romanca de 24 de ani si-a adjudecate setul, scor 6-2, scrie MEDIAFAX.

Actul secund a fost mai echilibrat, chiar daca Simona a reusit, din nou, breakul in debut. Din acel moment, niciuna dintre jucatoare n-a mai reusit sa castige contra serviciului. S-a mers cap la cap, iar Simona s-a vazut nevoita sa serveasca pentru a castiga trofeul. In cele din urma, Halep a castigat, scor 6-4, setul secund si si-a adjudecat al 12-lea trofeu al carierei.

Ultimul punct al finalei de la Madrid


Turneul WTA de la Madrid este dotat cu premii totale in valoare de 4.771.360 de euro. Simona Halep a bifat o finala la Madrid, in 2014, pierduta in fata Mariei Sarapova.Anul trecut a fost eliminata in primul tur, astfel incat romanca a recuperat 1000 de puncte in clasament.

Discursul Simonei Halep dupa victoria din finala de la Madrid


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.