Sport 7 Mai 2016 20:26
CSM Bucuresti, singura reprezentanta a Romaniei in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, a castigat, sambata, scor 27-21, meciul cu macedonencele de la Vardar Skopje si s-a calificat in finala acestui sezon de Liga Campionilor.

Meciul a inceput foarte bine pentru elevele lui Kim Rasmussen, care au condus cu 7-1, dupa evolutia de senzatia a portaritei croate Jelena Grubisic, care a avut un procentaj excelent in primele minute ale meciului din Final 4. Dupa sase sezoane, Romania este din nou in postura de a juca pentru cel mai pretios trofeu la nivel de cluburi. Iar toate investitiile facute nu au fost deloc in zadar.

CSM Bucuresti a avut un avantaj de cinci goluri la pauza meciului. In startul reprizei secunde, elevele antrenate de Kim Rasmusen au slabit ritmul, dar macedonencele nu s-au putut apropia din pricina defensivei bucurestene care a functionat la capacitate maxima. La un moment dat, CSM Bucuresti a condus si cu 11 goluri avans. Vardar a condus o singura data, in minutul 2, cu 1-0.

Duminica, de la ora 18:45, CSM Bucuresti va infrunta Gyor in finala mare a turneului Final Four, organizat la Budapesta, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.