Sport 7 Mai 2016 14:00
Politistii au ridicat, vineri noaptea, mai multe documente de la sediul Serviciului Puls, care a asigurat ambulanta la meciul Dinamo-Viitorul, dar si de la clubul Dinamo, verificarile avand loc dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng.
Politistii au ridicat documentele la scurt timp dupa ce fotbalistul a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca, in stop cardio-respirator. Mai multe acte au fost ridicate atat de la sediul Ambulantei Puls, cat si de la sediul clubului Dinamo, informeaza MEDIAFAX.

Cazul decesului fotbalistului camerunez Patrick Ekeng este investigat de catre Ofiterii Serviciului-Omoruri dupa ce au existat informatii ca ambulanta prezenta la locul tragediei nu era echipata corespunzator. Mai mult, despre medicul de pe ambulanta, care ar fi trebuit sa-i acorde fotbalistului primele ingrijiri, se spune ca se afla in tribuna, manca seminte si fuma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.