Sport 7 Mai 2016 11:00
Compatriotul lui Patrick Ekeng, camerunezul Samuel Eto’o a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj tulburator: "Precum un soldat pe front, ai plecat intr-o maniera tragica. Asa ne arata imaginile. Odihneste-te in pace!”, scrie fosta vedeta de la Barcelona si Chelsea.

"Nu avem cuvinte sa exprimam durerea noastra in fata mortii lui Patrick Ekeng. Plangem disparitia ta. Nu te vom uita niciodata, prietene. Dumnezeu sa te odihneasca in pace', se arata in mesajul gruparii Cordoba, pentru care Ekeng a evoluat in 15 partide si a marcat un gol in sezonul 2014-2015.

Atacantul lui Manchester United, Anthony Martial, a postat pe Twitter la cateva zeci de minute dupa aflarea vestii ca mijlocasul lui Dinamo a incetat din viata. Francezul a scris RIP Patrick Ekeng”, alaturi de un emoticon cu mainile impreunate, ca pentru rugaciune.

Fundasul spaniol de la Arsenal, Hector Bellerin, a folosit imaginea de doliu postata de ProSport imediat dupa decesul lui Ekeng si a scris, tulburat: "RIP Ekeng. Ti se rupe inima sa vezi un alt fotbalist murind in timp ce evolua intr-un sport pe care-l iubim".

Campion mondial in 2002 cu Brazilia, fostul fundas dreapta Cafu a postat si el: "O veste trista. Am pierdut un membru al familiei noastre. Ma gandesc la familia si la prietenii lui. RIP Ekeng".

Din nefericire, Patrick Ekeng a fost cel mai distribuit cuvant azi noapte pe reteaua de socializare Twitter, cu peste 80.000 de postari. Pe locul 2, s-a aflat Dinamo cu 40.000 de postari.

Vestea ca mijlocasul de 26 de ani de la Dinamo a decedat dupa ce s-a prabusit pe gazon a fost relatata in toate colturile planetei, de la marile publicatii din Marea Britanie si pana in Guatemala. Vineri seara, ziarul spaniol Marca a deschis site-ul cu stirea tragica.

In mijlocul noptii, site-ul Federatiei cameruneze de fotbal a publicat de asemenea informatia: "Ce TRAGEDIE! Camerun si marea familie a fotbalului sunt in doliu. In asteptarea unui raport oficial despre aceasta tragedie care ne-a facut sa pierdem un fiu, un frate, presedintele si Comitetul Executiv al federatiei prezinta sincerele lor condoleante familiei si apropiatilor".

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf, sancționat de Comisia de Disciplină în...
Laurențiu Reghecampf,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.