Sport 4 Mai 2016 16:18
Irina Begu a invins-o in optimile de finala ale turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid pe jucatoarea Christina McHale din State Unite, scor 6-7, 6-4, 6-4. In sferturile de finala ale turneului, Irina Begu o va intalni pe castigatoarea din meciul Simona Halep-Timea Bacsinsky.

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a invins-o in trei seturi pe jucatoarea din Statele Unite ale Americii, Christina McHale, scor 6-7, 6-4, 6-4, la capatul unui meci care a durat 2 ore si 39 de minute.

Begu si McHale s-au mai intalnit o data, in 2008, la San Diego, meciul fiind castigat atunci de jucatoarea din Statele Unite.

In sferturile de finala, Irina Begu o va intalni pe castigatoarea din meciul Simona Halep-Timea Bacsinsky, scrie MEDIAFAX.

Pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid, Irina Begu si-a asigurat un cec in valoarea de 114 560 euro si 215 puncte WTA.

Patronat de Ion Tiriac, turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid este dotat cu premii totale in valoare de 4.771.360 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.