Sport 3 Mai 2016 14:40
Simona Halep a castigat fara emotii meciul cu sportiva din Italia, Karin Knapp in doua seturi, 6-1, 6-1 si va juca in meciul urmator cu invingatoarea dintre Timea Bacsinszky, a 10-a favorita a turneului de la Madrid si sportiva din Rusia, Ekaterina Makarova, locul 30 WTA.

Simona Halep inceput greu meciul cu Karin Knapp, locul 75 WTA, cu doua greseli nefortate, si a pierdut primul game al jocului. Simona a facut imediat re-break-ul iar pana la finalul primului set nu a mai cedat. S-a terminat 6-1 pentru sportiva din Romania, a saptea favorita a turneului din capitala Spaniei.

Setul secund a inceput tot cu break al romancei, al 7-lea consecutiv. Dupa 8 game-uri consecutive, Halep a cedat pentru prima data la scorul de 3-0. A fost singurul game castigat de Karin Knapp, iar setul s-a incheiat la ca fel ca si primul, 6-1 pentru Simona Halep, scrie MEDIAFAX.

Cele doua sportive s-au mai intalnit o singura data, in 2015, la Australina Open. Si atunci, Simona Halep s-a impus tot in doua seturi, 6-3, 6-2.

Pentru calificarea in optimi, Halep si-a asigurat un cec de 59 490 de euro si 120 de puncte WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.