Sport 3 Mai 2016 13:30
Leicester City este noua campioana a primei ligi engleze de fotbal dupa ce Tottenham a remizat, luni seara, in deplasarea de la Chelsea Londra, scor 2-2, iar Leicester are un avans de 7 puncte in fruntea Premier League cu doua etape inainte de final.

Pe Stamford Bridge, intr-un derby al Londrei, Tottenham a condus cu 2-0 la pauza dupa reusitele lui Harry Kane (minutul 35) si Son Heung-Min (minutul 44). Chelsea a egalat pe final, dupa golurile lui Gary Cahill (58') si Eden Hazard (83').

Leicester City a castigat primul campionat din istoria clubului. Echipa antrenata de Claudio Ranieri nu a pierdut in ultimele 10 meciuri de Premier League si a inregistrat doar 3 esecuri in cele 36 de partide din acest sezon, informeaza MEDIAFAX.

Tot luni, atacantul echipei Leicester, Jamie Vardy a primit titlul de cel mai bun fotbalist englez al anului 2016 din partea Asociatiei Jurnalistilor Sportivi din Marea Britanie, dupa ce coechipierul sau Riyad Mahrez fusese desemnat cel mai bun jucator de catre Asociatia Fotbalistilor Profesionisti. In decizia jurnalistilor britanici, cel mai mult au contat cele 22 de goluri marcate de Vardy pentru Leicester.


Vardy si compania vor primi medaliile de campioni sambata, 7 mai, in meciul de pe King Power Stadium, cu Everton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.