Sport 3 Mai 2016 12:34
Astra Giurgiu a castigat, luni seara, meciul de pe teren propriu cu Dinamo Bucuresti, scor 4-2, in etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1, si a sarbatorit titlul de campioana cu o etapa inainte de final.

In urma acestui rezultat, giurgiuvenii au acumulat 48 de puncte in clasamentul play-off-ului, 8 mai multe decat Steaua Bucuresti, cu o etapa inainte de final. De cealalta parte, Dinamo Bucuresti a ramas cu 35 de puncte, pe locul 4.

Oaspetii au deschis scorul, prin Palic, in urma unui contraatac condus foarte bine de Gnohere. Gazdele au egalat dupa ceva mai mult de jumatate de ora de joc, prin prima reusita din acest sezon a lui Junior Morais. Fundasul stanga al giurgiuvenilor a tras imparabil la coltul lung, dupa o pasa primita de la De Amorim. Vali Lazar i-a readus pe oaspeti in avantaj, cu un sut frumos la coltul lung, de la marginea careului.

Alibec a restabilit apoi egalitatea, cu o executie simpla, pe sub Cerniauskas. Exceptional fiind assistul oferit de Lovin. La prima actiune dupa intrarea sa pe teren, Alexandru Ionita ii aduce in avantaj pe giurgiuveni, dupa o combinatie frumoasa cu Alibec.

Ionita reuseste dubla dupa mai putin de 10 minute de la intrarea sa pe teren. O noua pasa decisiva oferita de Alibec, scrie MEDIAFAX.

Astra Giurgiu a castigat primul campionat din istoria clubului. Fotbalistii si staff-ul Astrei Giurgiu au primit tricourile si medaliile de campioni, precum si trofeul Ligii 1, dupa meci.

Imagini de la incoronarea Astrei Giurgiu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.