Sport 3 Mai 2016 11:38
Irina Begu (locul 34 in clasamentul WTA) a castigat, luni seara, meciul cu spaniola Garbine Muguruza (4 WTA), scor 5-7, 7-6 (4), 6-3, in turul doi al turneului WTA de categorie Premier de la Madrid, dotat cu premii totale in valoare de 4.771.360 de euro.

Meciul a durat doua ore si 43 de minute, iar romanca a jucat foarte bine si a avut sansa sa termine meciul mult mai devreme. Irina a condus cu 5-2 atat in primul set, cat si in cel de-al doilea. Begu si-a pierdut de 6 ori serviciu, dar a izbutit 7 game-uri pe serviciul adversarei. Meciul a fost extrem de echilibrat, fapt dovedit si de statistica punctelor totale castigate. Begu a strans 108, in timp ce Muguruza 107.

Pentru accederea turul urmator la Madrid, Irina Begu (25 de ani) va primi 120 de puncte in clasamentul WTA si un cec in valoare de 59.490 de euro, scrie MEDIAFAX.

In optimile de finala ale competitiei patronate de catre Ion Tiriac, Begu va juca impotriva americancei Christina McHale (locul 59 WTA). Irina se poate intalni cu o alta romanca in sferturile de finala, Simona Halep, favorita cu numarul 6 la castigarea turneului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.