Sport 2 Mai 2016 12:20
Finantatorul echipei Steaua, George Becali a declarat, dupa egalul de duminica dintre Steaua si Pandurii, scor 1-1, ca echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf nu are valoare. George Becali a acuzat si arbitrajul lui Radu Petrescu.
George Becali, finantatorul echipei Steaua, a declarat ca echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf nu are valoare. Afirmatia a fost facuta imediat dupa ce Steaua a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Pandurii, iar Astra a devenit oficial campioana a Romaniei.

"Noi nu am avut un sut pe poarta pana in minutul 70. Nu am contat. Parerea mea e canu avem valoare, i-am spus si lui Reghe. Stanciu a dat numai pase la dversari. O sa iau un atacant sa fortam intrarea in Liga Campionilor sau Europa League. Vor pleca 4 sau 5 jucatori. Jocul din seara asta m-a dezlipit de fotbal. Fotbalul este o necunoscuta prea mare pentru mine. Dupa 13 ani, am inteles ca nu stiu ce este fotbalul. Prea multa indolenta, nu avem valoare. Sunt dezamagit si nu mai pot continui asa. Nu mai vreau sa dau bani. Nu putem lasa jucatorii sa isi rupa capul si picioarele pe teren cu un arbitru ca asta, ca Petrescu. Nu avem valoare nici in arbitraj.", a declarat George Becali pentru Digisport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.