Sport 26 Aprilie 2016 14:02
Dupa remiza echipei Tottenham, 1-1 pe teren propriu cu West Bromwich Albion, in etapa a 35-a a campionatului Angliei, Leicester mai are nevoie de doar trei puncte in ultimele 3 etape, pentru a-si asigura primul titlu de campioana din istoria clubului.

Tottenham a castigat un punct in meciul cu West Bromwich Albion fara ca vreun jucator al echipei lui Mauricio Pochettino sa inscrie vreun gol. Tottenham a condus cu 1-0 dupa autogolul lui Craig Dawson, insa in minutul 73, tot fotbalistul lui West Bromwich Albion a fost cel care a restabilit egalitatea. La finalul jocului tehnicianul londonezilor a spus ca nu a renuntat inca la ideea de a castiga titlul, informeaza MEDIAFAX.

"Inca nu s-a terminat. Este o diferenta de sapte puncte, insa mai avem inca trei meciuri de disputat. E adevarat ca va fi foarte dificil, dar noi inca mai credem ca putem termina primii si din acest motiv luptam. Acum, ne mai ramane sa speram ca Leicester va pierde puncte iar noi vom castiga pe terenul lui Chelsea." a spus Pochettino la finalul meciului cu West Bromwich Albion.

Leicester mai are nevoie de doar trei puncte din confruntarile cu Manchester United, Everton si Chelsea pentru a-si asigura primul titlu din istoria clubului, dar Claudio Ranieri a primit o alta lovitura: golgheterul echipei, Jamie Vardy va mai sta inca un meci in tribuna, dupa ce a primit etapa suplimentara de suspendare pentru ca l-ar fi jignit pe arbitrul meciului cu West Ham United, dupa ce acesta il eliminase.

In varsta de 22 de ani, Vardy, care a marcat de 22 de ori pentru Leicester in acest sezon, a ratat deja meciul cu Swansea, castigat de echipa sa cu 4-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.