Sport 24 Aprilie 2016 14:20
Mamadou Sakho a fost suspendat de catre Liverpool dupa ce se pare ca fost testat pozitiv la un control anti-doping si nu evolua in meciul de sambata cu Newcastle United, se arata intr-un comunicat remis jurnalistilor de catre biroul de presa al clubului Liverpool.

"Vineri, 22 aprilie, am informati de catre UEFA ca fotbalistul Mamadou Sakho este investigat pentru folosirea unor substante interzise de Agentia Mondiala Anti-doping. Jucatorul va raspunde direct catre forul European in aceasta problema. Deocamdata nu ne-a fost comunicat faptul ca jucatorul ar fi suspendat, dar dupa ce ne-am consultat si cu fotbalistul am decis ca acesta sa nu fie convocat pana cand acest proces se va incheia" se arata in comunicatul clubului Liverpool, informeaza MEDIAFAX.

Desi nu a fost precizat nici cu ce substanta ar fi fost depistat pozitiv, nici la ce meci a fost testat Mamadou Sakho, jurnalistii de la talkSPORT sustin ca este vorba despre meciul retur din Europa League, dintre Manchester United si Liverpool.

Liverpool nu risca eliminarea din competitiei, deoarece, pentru a se ajunge la aceasta decizie, e nevoie ca cel putin doi jucatori sa fie depistati pozitiv.

In varsta de 26 de ani, Mamadou Sakho este international francez si mai are contract cu Liverpool pana in iunie 2020. Cu o cota de piata de 18 milioane de euro, francezul are 28 de selectii la nationala, pentru care a marcat de doua ori. Daca va fi gasit vinovat va rata turneul final al Campioantului European ce va incepe in luna iunie la Paris..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.