Sport 23 Aprilie 2016 12:40
Comisia de Disciplina a FRF a decis astazi suspendarea jucatorilor stelisti Nicolae Stanciu si Alexandru Bourceanu, dar si a tehnicianului Laurentiu Reghecampf, in urma incidentelor in care au fost implicati in parditele cu Pandurii Targu Jiu (Stanciu) si Dinamo (Bourceanu si Reghecampf).

Comisia de Disciplina a FRF a decis astazi suspendarea jucatorilor stelisti Nicolae Stanciu si Alexandru Bourceanu, dar si a tehnicianului Laurentiu Reghecampf, in urma incidentelor in care au fost implicati in parditele cu Pandurii Targu Jiu (Stanciu) si Dinamo (Bourceanu si Reghecampf), anunta MEDIAFAX.

Nicolae Stanciu a fost suspendat o etapa pentru gestul obscent facut la adresa publicului la finalul meciului Pandurii - Steaua, scor 0-1, disputat pe 30 martie, in timp ce Bourceanu si Reghecampf au primit cate doua etape. Inchizatorul a fost eliminat in meciul cu Dinamo, din Cupa Romaniei, scor 2-2, dupa ce l-a lovit pe Harlem Gnohere, in timp ce tehnicianul Stelei a fost trimis in tribune de centralul Cristian Balaj pentru proteste.

Horea Codorean, preparatorul fizic al Stelei, a fost si el suspendat un meci si va plati o amenda de 640 de lei.

Astfel, Stanciu nu va putea evolua in partida Steaua - Viitorul, de pe 23 aprilie, contand pentru etapa a 8-a a play-off-ului, iar Bourceanu si Reghecampf vor rata si urmatoarea partida, cu Pandurii, programata pe 1 mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.