Sport 21 Aprilie 2016 11:10
Dinamo Bucuresti, echipa antrenata de Mircea Rednic, a remizat, miercuri, scor 2-2, in meciul jucat in deplasare cu Steaua Bucuresti, pe Arena Nationala, in returul semifinalelor Cupei Romaniei, si s-a calificat in finala.

Enache a facut 1-0 dupa o pasa excelenta a lui Stanciu. Ekeng a egalat cu un sut de la mare distanta, fara replica pentru Cojocaru. La faza urmatoare, dupa o "seceta" de 6 luni Chipciu readuce Steaua in avantaj, dupa o respingere a lui Cerniauskas, la un sut al lui Popa. Calificarea lui Dinamo in finala Cupei Romaniei a fost adusa de Puljic, dupa o invalmaseala de ocazii in careul lui Cojocaru, scrie MEDIAFAX.

Laurentiu Reghecampf, Steaua: Prestatia noastra a fost foarte buna

”Sunt foarte multe de spus. In primul rand, faza cartonasului rosu. A fost fault la Momcilovic. OK, nu dai fault, da galben pentru simulare. Apoi a scos galben la Bourceanu si apoi rosu. La meciul cu Astra nu am mai comentat, ca am zis sa ne respectam. Sa-ti dea la acest meci un arbitru care te-a arbitrat cu Astra, cand ai pierdut campionatul... Nu se poate asa ceva.

Prestatia noastra a fost foarte buna. Am jucat in 10 oameni si am marcat. Spuneti-mi ce ocazii au avut Dinamo. Ca n-au avut. E foarte greu sa joci in 10 oameni. In doua zile am pierdut doua trofee. Dar nu am pierdut pe teren, atunci nu aveam nimic de zis. Ce sa mai comentez? Cu un asemenea arbitru care se lasa de fotbal si nenoroceste o echipa?”, a declarat Laurentiu Reghecampf la flash-interviul de dupa partida, la DigiSport.

Mircea Rednic, antrenor Dinamo: Dumnezeu mi-a facut echipa. A fost o seara superba

"A fost o seara superba, nu a fost usor, am avut si un avantaj, dar ma bucur ca am gestionat bine repriza a doua. Imi pare rau ca a fost un moment de relaxare, desi Steaua a revenit. Prin schimbarile pe care le-am facut, am reusit sa revenim. Ieri Bicfalvi forfait, Anton s-a accidentat dimineata, a trebuit sa schimb din mers. Dar Dumnezeu face echipa uneori! Ekeng si Palic au au produs foarte multe ocazii, au avut rabdare la mijloc si cred ca aceasta calificare e meritata. Balaj a avut o prestatie foarte buna, m-as fi putut si eu lega de golul al doilea marcat de Steaua, dupa un fault al lui Adi Popa. Agresivitatea a pornit de la ei, nu de la noi, era un trofeu important, poate asa suporterii lor se mai imbunau", a spus Rednic, la flash-interivul de dupa partia, pentru DigiSport.

Becali crede ca se apropie sfarsitul Stelei

Citeste si:
Fost consilier local bătut de ultrașii Stelei într-un magazin
Fost consilier local bătut de...

"La faza eliminarii, nu se face asa ceva, un jucator cu experienta lui Bourceanu nu poate face asa ceva. Puteam sa marcam si al doilea gol, n-ai voie sa faci asta. O echipa mare paseaza si se distreaza cand are avantaj, dar noi nu suntem o echipa mare. O echipa mare nu da mingi la intamplare. Nu spun asta la suparare, dar asta am constatat.", a declarat finantatorul George Becali, la sport.ro.

Finantatorul echipei Steaua, Geroge Becali acuza prestatia arbitrului Cristian Balaj. Totodata, acesta considera ca fotbalul romanesc se va distruge daca el nu va mai investi. "Nu pot sa dau vina pe arbitraj, dar la Popa au mai fost trei faulturi pe care Balaj nu le-a vazut. Balaj vrea sa se dea mai mare decat este. Sa zica "Nu-i dau eu lui Steaua". Pacat, are o dusmanie de multi ani. Daca eu ma las si renunt la fotbal, n-o sa mai fie fotbal in Romania. Probabil numai campioana o sa joace in cupele europene si nici o alta echipa. Bani, bani, bani si iar bani, pe mine ma intereseaza competitia europeana, pentru ca nu se poate fotbal fara bani si sac fara fund. Eu vreau bani ca sa pot aduce trofee." a mai spus George Becali.

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic a fost laudat de finantatorul echipei Steaua, George Becali, care considera ca tehnicianul a schimbat fata echipei din Stefan cel Mare in ultimul sezon. "Nu mai este diferenta atat de mare de valoare cum a fost anii trecuti. Dinamo are acum un al 12-lea jucator, care este Rednic. E un mare antrenor, a facut echipa asta foarte buna. A luat copii, a luat jucatori din toate partile si uite ce echipa a facut." a declarat George Becali.

Dorin Rotariu: Multumesc echipei

Capitanul echipei Dinamo, Dorin Rotariu, este de acord cu finantatorul Stelei, George Becali, care a declarat ca antrenorul Mircea Rednic a fost principalul atu al echipei din Stefan cel Mare in meciul de miercuri seara, de pe Arena Nationala. "Multumesc echipei. Am muncit cu totii pentru aceasta victorie, dar si pentru acest sezon. Faptul ca am ajuns in play-off si in finala Cupei este un lucru important. Am format o echipa puternica, impreuna cu domnul Mircea Rednic. Cand esti la Dinamo mereu sunt obiective mari, mereu se va incerca sa se aduca jucatori cu valoare pentru a-si indeplini aceste obiective. Sper sa ne revenim din punct de vedere fizic si psihic pentru ca ne asteapta un meci greu in play-off.", a declarat fotbalistul lui Dinamo, Dorin Rotariu.

Citeste si:
VIDEO Polițist de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap, în timpul...
VIDEO Polițist de la Rutieră,...

Mijlocasul este mandru de increderea oferita de tehnicianul Mircea Rednic, care l-a desemnat capitan la meciul cu Steaua din semifinalele Cupei Romaniei, in absenta lui Paul Anton. "Faptul ca esti capitan la Dinamo este o mandrie. Ai pe brat chipul lui Hildan si toti suporterii aproape. Le multumesc fanilor pentru ca au fost alaturi de noi si au creat o atmosfera senzationala. Inca o data felicit colegii pentru ca au dat totul ca sa reusim calificarea. Sunt jucatorul lui Dinamo, imi fac datoria pe teren. Noi, jucatorii, vrem sa obtinem totul la maximum. Jucam fiecare meci la victorie si vrem sa obtinem maximum. Vom sarbatori la urmatorul meci.", a mai spus Dorin Rotariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.