Sport 20 Aprilie 2016 13:16
Simona Halep, ocupanta locului sase in clasamentul WTA, va debuta, joi, 21 aprilie, la turneul de la Stuttgart, in turul secund, impotriva jucatoarei din Germania, Laura Siegemund (28 de ani), sportiva venita din calificari.

Halep si Siegemund se vor duela pentru prima oara in cariera joi. Sportiva de 28 de ani se afla in premiera pe tabloul principal al turneului de la Stuttgart, unde nu trecuse pana acum de calificari. Nemtoaica a trecut in runda precedenta de Anastasia Pavlyuchenkova, in doua seturi, 6-0, 7-5.

Pentru a ramane pe locul 6 WTA, Simona trebuie sa obtina un rezultat mai bun cu un tur fata de Petra Kvitova, in prezent ocupanta locului 7 in clasamentul mondial. Cehoaica a fost eliminata anul trecut la Stuttgart in primul tur, in vreme ce Halep a facut semifinale, unde a fost eliminata de Caroline Wozniacki, 5-7, 7-5, 2-6, scrie MEDIAFAX.

Kvitova a trecut deja de turul inaugural, marti, invingand-o pe americanca Louisa Chirico, jucatoare venita din calificari, scor 6-0, 6-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.