Sport 15 Aprilie 2016 14:36
Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a spus, vineri, la conferinta de presa premergatoare meciului de campionat cu Astra, ca titlul nu se va decide pana in ultima etapa si nu crede ca Astra Giurgiu pune presiune pe echipa campioana a Romaniei.

De la revenirea lui Laurentiu Reghecampf pe banca Stelei, ros-albastrii au invins Astra in trei randuri, fara sa primeasca gol. Ultima confruntare a avut loc miercuri, in semifinalele Cupei Ligii, cand Steaua a castigat, scor 2-0, la Giurgiu. "Cred ca, anul acesta, campionatul se va juca pana in ultima etapa. Deocamdata nu am reusit sa realizam absolut nimic. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant. Nu trebuie sa faci ceva special ca sa motivezi jucatorii pentru un astfel de meci. Este o sansa importanta pentru noi sa trecem pe primul loc fara sa depindem de rezultatele altor echipe. Trebuie sa fim concentrati, sa luam jocul in serios. Este un meci cu miza foarte mare, jucatorii stiu sa se descurce in astfel de situatii. Sunt obisnuiti cu presiunea", a spus antrenorul Stelei, potrivit MEDIAFAX.

Reghecampf a fost multumit de evolutia jucatorilor trimisi in teren la meciul din semifinalele Cupei Ligii si a marturisit ca pe unii dintre acestia i-ar putea introduce si in meciul de campionat. Printre care si Ciprian Marica.

"Suntem cu 20 de jucatori in cantonament. Mi-au placut foarte mult jucatorii care au evoluat miercuri. Kharja, Papp, Enache, Cojocaru, Marica. Avem de unde alege. Nu exista oboseala, jucatorii se simt foarte bine. Nu exista niciun atuu, niciun plus. Echipa noastra are valoare, a facut meciuri bune, jucatorii au crescut foarte mult. Si cei de la Astra au niste jucatori foarte buni, sunt pe primul loc de foarte mult timp si trebuie felicitati pentru acest lucru. Majoritatea suporterilor care platesc bilet vin sa sustina Steaua. Restul, care au fost adusi fortat, vor fi pusi in spatele bancii mele sa injure. Nu ma pot pune pe mine sub presiune doi-trei suporteri care injura", a declarat Reghecampf.

Denis Alibec este singurul jucator al echipei Astra Giurgiu impotriva caruia Laurentiu Reghecampf va lua masuri speciale.

Citeste si:
Fost consilier local bătut de ultrașii Stelei într-un magazin
Fost consilier local bătut de...

"Un singur jucator nu o sa poata sa faca fata impotriva echipei noastre. Si ceilalti jucatori ai Astrei sunt foarte buni. Trebuie sa fim foarte atenti. Alibec este foarte periculos atunci cand are mingea. Trebuie sa blocam acest lucru. Este perioada de final, sunt meciurile cele mai importante. Este bine ca Steaua este peste tot. Nu avem niciun motiv de bucurie, momentan. Trebuie sa avem grija la modul de a ne pregati pentru ca ne astepta o perioada foarte grea.Astra nu are cum sa puna presiune pe Steaua. Este o diferenta foarte mare intre cele doua cluburi. Traditia echipei noastre, ceea ce s-a realizat aici in ultimii ani. Este meritul lor sa fie pe primul loc, sa aiba rezultate foarte bune, dar este o diferenta foarte mare", a incheiat Reghecampf.

Meciul dintre Astra Giurgiu si Steaua Bucuresti se va disputa sambata seara, de la 20.30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

Citeste si:
Gigi Becali va taia salariile jucatorilor dupa suspendarea Ligii 1
Gigi Becali va taia salariile...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.