Sport 13 Aprilie 2016 15:05
Meciurile din FedCup dintre echipele Romaniei si Germaniei se vor disputa sambata si duminica, pe zgura, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Capitanul nejucator al echipei de tenis a Romaniei, Alina Tecsor, considera ca inaintea partidei din FedCup impotriva Germaniei, care se va desfasura la Cluj-Napoca, atmosfera in cadrul nationalei este foarte buna, totul desfasurandu-se conform planului.

Alina Tecsor a declarat, miercuri, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa ca vineri va anunta jucatoarele care vor evolua in meciurile de simplu. "Pe fete le simt foarte bine, atmosfera e foarte buna, totul se desfasoara conform planului. Avem doua fete in plus fata de partida cu Cehia, Irina Begu si Alexandra Dulgheru, fiecare jucatoare aduce un plus echipei. Vineri vom anunta care vor fi jucatoarele de la simplu. Jucatoarea Germaniei, Angelique Kerber, va juca bine, este o jucatoare periculoasa", a spus Tecsor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Simona Halep porneste cu un avantaj impotriva nemtoaicelor. Pe Andrea Petkovic o conduce cu 5-1 in meciurile directe, iar pe Kerber cu 3-0. "Am jucat cateva meciuri in SUA, sunt mult mai increzatoare, sunt mai motivata sa intru pe teren si sa lupt, sa castig meciul. Sper sa castig ambele meciuri, sa fie mai bine decat cu Cehia, va fi o partida dificila, vom face ceva bine. Fiecare meci e diferit, fiecare zi e diferita, am un avantaj ca am castigat cu Kerber si Petkovici de multe ori, sper sa fie bine si de aceasta data”, a spus Halep.

Din echipa de tenis a Romaniei mai fac parte Monica Niculescu, Irina Begu si Alexandra Dulgheru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.