Sport 12 Aprilie 2016 14:26
Fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram a fost eliberat conditionat din penitenciarul de la Gaesti, acolo unde a ispasit un an si patru zile din pedeapsa de trei ani primita in dosarul "Mita in elicopter"

In varsta de 62 de ani, Vasile Avram a depus, prin intermediul avocatilor sai, o cerere de eliberare conditionata la inceputul acestui an. In cererea de eliberare a fost mentionat faptul ca Vasile Avram a scris trei carti in perioada in care a fost incarcerat dar si ca a avut un comportament exemplar.

In timpul detentiei, fostul sef al CCA a publicat trei lucrari stiintifice: Managementul fotbalului – abordare strategica in administrarea clubului de fotbal si in planificarea la nivel central, Impactul investitiilor straine directe asupra abilitatilor manageriale din tara gazda si Fotbalul romanesc.

"Acum sunt la masa si nu vreau sa dau nicio declaratie in aceasta perioada." a spus Vasile Avram pentru MEDIAFAX.

Avram a fost condamnat anul trecut la 3 ani de inchisoare pentru luare de mita si 6 luni pentru tentativa la fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura directa cu infractiuni de coruptie. Cele doua pedepse au fost contopite, iar Avram a executat pedeapsa cea mai grea, de 3 ani, din care s-a scazut perioada in care a fost retinut si arestat preventiv, intre 24 septembrie si 21 noiembrie 2011.

Pe data de 15 aprilie, Avram se va intoarce in sala de judecata, acolo unde este pe rol procesul pe care fostul presedinte al CCA l-a intentat Federatiei Romane de Fotbal, prin care isi cere drepturile salariale pentru perioada in care a fost concediat de la sefia arbitrilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.