Sport 12 Aprilie 2016 09:46
Fostul mijlocas trebuie sa-si respecte o promisiune facuta in 2015.

Gary Lineker a anuntat ca va aparea in fata telespectatorilor in lenjerie intima, in cazul in care Leicester City va deveni campioana Angliei.

In iarna lui 2015, Gary Lineker a promis, in direct la postul BBC One, ca va prezenta in lenjerie intima emisiunea Match of the Day, daca Leicester City va castiga titlul de campioana in Anglia. In varsta de 55 de ani, Gary Lineker ar putea fi nevoit sa isi respecte cat de curand promisiunea facuta in fata telespectatorilor, informeaza MEDIAFAX.

Echipa antrenata de Claudio Ranieri este la doar 5 etape distanta de cea mai mare performanta din istoria clubului, cu toate ca la inceputul sezonului avea o cota uriasa la castigarea titlului in Premier League, 5 000 la 1. Nascut in Leicester, Gary Lineker a jucat pentru echipa orasului in perioada 1978-1985, perioada in care a reusit 95 de goluri in 194 de meciuri. Numele unei strazi din Leicester poarta numele fostului mare international englez.

Povestea echipei Leicester City poate deveni subiect de film. Autorul Trilogiei Goal, regizorul si scenaristul Adrian Butchart, se gandeste sa faca un film despre echipa care a uimit Anglia.

Un fan al echipei Leicester City a comandat unei distilerii sa ii produca sase sticle de whiskey, la pretul de 80,5 euro fiecare. Suporterul a anuntat ca trei sticle le va bea cand Leicester City va obtine titlul de campioana, doua le va pastra pentru colectie, iar una o va face cadou finantatorului echipei, Vichai Srivaddhanaprabha.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.