Sport 11 Aprilie 2016 11:24
Mijlocasul echipei Steaua Bucuresti, Adrian Popa a declarat ca Steaua trebuia sa castige derby-ul de pe Arena Nationala, pentru ca a avut mult mai multe ocazii decat Dinamo, care s-a multumit sa se apere.
Steaua si Dinamo au terminat din nou la egalitate, un rezultatul de care profita Astra, care se distanteaza la trei puncte. Mijlocasul de 27 de ani, Adi Popa, este sigur ca Steaua se poate impune in meciul de Giurgiu, cu Astra, care se va disputa, saambata, 16 aprilie, de la ora 20:30, informeaza MEDIAFAX.

”Am controlat meciul din primul minut pana in ultimul minut si au dat un gol pe o greseala noastra. Tipic pentru Dinamo. Ne pare rau pentru suporterii nostri ca nu am castigat. Nu am intrat relaxati in repriza a doua, ba chiar nu cred ca au iesit din 16 metri in afara loviturilor libere. Este important ca inca suntem la mana noastra. Daca vom castiga cu Astra si daca dupa aceea obtinem aceleasi rezultate, suntem campioni”, a declarat Adi Popa la Dolce Sport


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.