Sport 9 Aprilie 2016 17:45
Mircea Rednic (54 de ani), antrenorul de la Dinamo Bucuresti, a sustinut, vineri, conferinta de presa premergatoare meciului de duminica, cu Steaua, iar acesta a declarat ca isi doreste, drept cadou la implinirea celor 54 de ani pe care ii implineste chiar azi, o victorie in derby.

Rednic se va putea baza la confruntarea cu Steaua pe toti jucatorii din lot, inclusiv pe Eric Bicfalvi care a fost recuperat pentru derby.

"Imi doresc foarte mult drept cadou de ziua mea o victorie cu Steaua. Ne-ar da posibilitatea sa mai visam la titlu. Ne-am intalnit si cu suporterii si ne-au cerut sa nu-i dezamagim. Cu Steaua e un meci mai special.

Am toti jucatorii buni de joc, fara probleme medicale. Trebuie sa ma gandesc si la o surpriza pentru acest meci, ca sa putem castiga. Dar o surpriza buna pentru noi. In primul rand trebuie sa-i blocam, apoi sa incercam sa-i surprindem pe contraatac. Din punct de vedere financiar, jucatorii nu au nicio problema, sunt cu banii la zi. Ei trebuie sa dea totul, asta le-am spus.

Ii transmit lui Stanciu ceea ce i-am transmis si lui Rotariu. Sa aiba mare grija, pentru ca e usor sa te ia valul. Ar fi pacat, pentru ca e in ascensiune si are viitor", a declarat Mircea Rednic in cadrul unei conferinte de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.