Sport 9 Aprilie 2016 12:00
Oficialii clubului englez Manchester United le vor taia jucatorilor o parte din salariul pe care il incaseaza pe Old Traffod, in cazul in care nu vor reusi sa termine sezonul intre primele patru locuri din clasament, lucru care ar insemna ratarea calificarii in Champions League.

Dupa investitiile masive facute inainte de inceputul sezonului, cand au fost adusi jucatori ca Memphis Depay, Anthony Martial sau Bastian Schwansteiger, formatia de pe Old Trafford nu se afla pe o pozitie imbucuratoare in clasamentul din Premier League.

In prezent, Manchester United ocupa locul cinci, la un singur punct distanta de rivala din oras, Manchester City, dupa o serie de patru victorii consecutive. Jurnalistii englezi relateaza faptul ca jucatorii de la United isi vor pierde 500.000 de lire din salariu daca rateaza grupele Champions League.

In etapa a 33-a din Premier League, Manchester United joaca impotriva lui Tottenham (locul 2), in timp ce City primeste vizita celor de la West Brom (locul 11), informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.