Sport 6 Aprilie 2016 17:19
Sefii lui Napoli au declarat ca pedeapsa pe care a primit-o Gonzalo Higuain, dupa eliminarea din meciul cu Udinese este nedreapta si exagerata si au depus deja apel, in speranta ca aceasta va fi redusa, scrie presa din Italia.

Jucatorul din Argentina, a fost suspendat marti pentru 4 etape si amendat cu 20 000 de euro dupa ce a fost eliminate in meciul pierdut de echipa sa, duminica, 1-3 in deplasarea de la Udinese.

In varsta de 28 de ani, Gonzalo Higuain a fost la un pas de a-l strange de gat pe arbitrul Massimiliano Irrati si a fost nevoie de interventia coechipierilor sai pentru ca lucrurile sa nu degenereze. Mai mult, in drumul spre vestiare l-a bruscat pe unul dintre membrii staff-ului echipei Napoli, informeaza MEDIAFAX.

Cu toate acestea, sefii lui Napoli spun ca pedeapsa este mult prea mare si asteapta ca sefi comisiei de recurs sa o reduca, cu atat mai mult cu cat Higuain nu mai fusese eliminate din perioada in care juca pentru Real Madrid.

Mauricio Sari, antrenorul ehipei Napoli, suspendat si el dupa ce a fost eliminate in timpul aceluiasi meci, are o alta varianta.

"Higuain mi-a spus ca nu a facut nimic rau pentru a lua cel de-al doilea cartonas galben. Este foarte suparat pentru ca nu-s va putea ajuta echipa. In opinia mea arbitrajul nu a fost unul corect" a spus Sarri conform Sky Sport Italia.

Udinese a castigat cu 3-1 meciul disputat pe teren propriu, duminica, cu 3-1, jocul cu Napoli din etapa cu numarul 31 din Serie A, dupa dubla lui Bruno Fernandes si reusita lui Cyril Thereau. Higuain a fost autorul singurului gol al echipei Napoli si in acelasi timp al 30-lea sau gol al sezonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.