Sport 6 Aprilie 2016 16:51
Dupa patru ani de la momentul intrarii in faliment, Glasgow Rangers, echipa care a cucerit de 54 de ori titlul de campioana a Scotiei revine in prima liga dupa ce s-a impus cu 1-0, in fata celor de la Dumbarton si si-a asigurat promovarea cu patru etape inainte de finalul sezonului.

Unicul gol al meciului de pe Ibrox Park, a fost marcat de James Tavernier, in minutul 50, iar reusita sa va ramane cu siguranta in istoria clubului. Golul sau nu este doar golul promovarii, ci si golul prin care Rangers a devenit singura echipa care a castigat primele patru ligi din Scotia.

"Sunt fericit pentru fani, care au fost nevoiti sa treaca prin foarte multe. Este extraordinar pentru jucatori si pentru club sa revina in prima liga", a declarat managerul lui Rangers, Mark Warburton, anunta MEDIAFAX.

Glasgow Rangers a intrat in faliment in 2012, iar noul club a fost fortat sa joace in liga a patra iar in sezonul trecut, Rangers a terminat doar pe 3, dupa Hearts si Hibernian, pentru ca apoi sa piarda barajul de promovare cu Motherwell.

In actualul sezon, cu patru etape inainte de final, fostul club al lui Daniel Prodan si Dorin Goian are 17 puncte avans fata de urmatoarea clasata, Falkirk


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.