Sport 1 Aprilie 2016 18:25
UEFA a dezvaluit infatisarea tichetelor cu care spectatorii vor intra pe stadioane la Euro.

Cu peste doua luni inaintea meciului de deschidere de la Euro 2016, Franta - Romania, UEFA a facut publice biletele de acces la meciurile de la Campionatul European din vara. Peste 15 milioane de oameni au aplicat deja pentru bilete la meciul de deschidere prin intermediul site-ului EURO2016.com, insa doar cei mai norocosi vor primi bilete pentru meciul ce va deschide turneul final pe 10 iunie.

Fiecare bilet contine elemente de securitate care il fac unic. Cele mai importante elementele de securitate constau intr-o gravura si o perforatie laser, un cod de bare si, de asemenea, o imagine fotonica de inalta rezolutie, o holograma color. Aceasta noua tehnologie este folosita in premiera pe un bilet de acces la meciurile de fotbal.

Desenul reprezentat in holograma este mascota turneului: Super Victor. Campionatul european de fotbal va avea loc in Franta intre 10 iunie - 10 iulie, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.