Sport 1 Aprilie 2016 17:57
Dupa eliminarea Simonei Halep in sferturile de finala ale turneului de la Miami, elvetianca Timea Bacsinszky, a fost invinsa, in semifinale, de Svetlana Kuznetova, din Rusia, scor 5-7, 3-6, care va juca in finala competitiei cu Victoria Azarenka, din Belarus.

Elvetianca Timea Bacsinszky, favorita 19 la turneul de la Miami a fost dominata de Svetlana Kuznetova, in sferturile de finala ale turneului din Florida. Jucatoarea din Rusia a avut nevoie de o ora si 57 de minute pentru calificarea in finala competitiei. Kuznetova a castigat pe serviciul adversarei in ultimul game din primul set, pe care si l-a adjudecat cu scorul de 7-5. In mansa secunda, jucatoarea din Rusia, numarul 15 pe lista capilor de serie, s-a impus cu 6-3.

Chiar daca a pierdut in semifinale, Timea Bacsinszky a produs doua surprize la turneul de la Key Biscaine, dupa ce le-a eliminat pe Agnieska Radwanska, a 2-a jucatoare a lumii, in optimile de finala si pe Simona Halep, numarul 5 mondial, in sferturile competitiei.

Adversara din finala va fi Victoria Azarenka, din Belarus, cea mai in forma jucatoare din circuit. Sportiva din Belarus a trecut in semifinale, de Angelique Kerber, din Germania, a 3-a jucatoare a lumii, scor 6-2, 7-5. Azarenka vine dupa castigarea trofeului de la Indian Wells, unde a invins-o in finala pe Serena Williams, liderul mondial, cu 6-4, 6-4.

Turneul de la Miami este dotat cu premii de peste 6 milioane de dolari, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.