Sport 31 Martie 2016 13:25
Steaua Bucuresti a castigat, miercuri seara, meciul din deplasare cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-0, in etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1 de fotbal, iar bucurestenii au urcat pe primul loc in clasament.

Meciul a fost unul extrem de dur pe toata durata celor 90 de minute. Rezultatul s-a decis in minutul 89 cand arbitrul a dictat penalty pentru Steaua, pentru un hent al lui Hora. Stanciu a transformat lovitura de la 11 metri, cu un sut pe centrul portii, la mica inaltime. Formatia din Targu Jiu a jucat a jucat mai bine de 50 de minute in inferioritate numerica, Mrzljak fiind eliminat in minutul 38 pentru cumulul de cartonase galbene.

In urma acestui rezultat, Steaua Bucuresti a urcat pe primul loc in clasamentul play-off-ului Ligii 1, cu 32 de puncte. Astra Giurgiu se afla pe pozitia a 2-a, cu 32 de puncte, golaveraj inferior si un meci mai putin disputat. De cealalta parte, Pandurii Targu Jiu ocupa locul 3, cu 29 de puncte.

Partida s-a incheiat insa intr-o nota trista, gazdele reprosand brigazii de arbitri formate din Marius Avram (centru), Miclos Istvan Nagy (asistent), Alexandru Cerei (asistent), aditionalii, Adrian Comanescu si Dragos Istrate si rezerva Bogdan Gheorghe, mai multe decizii controversate luate de-a lungul meciului.

Cristi Sapunaru: "Am vrut sa plec pana la spitalul de nebuni"

Capitanul echipei Pandurii Targu Jiu, Cristi Sapunaru, a contestat vehement prestatia centralului Marius Avram in partida pierduta, scor 0-1, cu echipa Steaua Bucuresti, in etapa a patra din play-off in Liga I. Steaua a beneficiat de un penalty si un jucator in plus in meciul de la Turnu Severin. “Steaua trebuie sa iasa campioana, noi ne vom lupta pentru un loc cat mai sus in clasament. Ce rost mai are acum sa mai vorbim despre arbitraj? Ce mai conteaza? Cand mi-am scos tricoul, am vrut sa plec pana la spitalul de nebuni. M-a luat capul, cum i-a luat si pe colegii mei." a declarat Cristi Sapunaru, la finalul partidei cu Steaua, potrivit MEDIAFAX.

Laurentiu Reghecampf: Din punctul meu de vedere, a fost un arbitraj bun

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucuresti, a declarat miercuri, dupa victoria formatiei sale, in deplasare, ca Steaua a jucat mai bine si a meritat sa castige, in ciuda unor faze controversate de arbitraj.

"A fost un meci jucat foarte bine de ambele echipe, atat noi cat si Pandurii jucam pentru primul loc in clasament. Cred ca echipa mai buna a castigat, chiar daca au fost multe faze controversate. Din punctul meu de vedere, a fost un arbitraj bun. Mai mult, cred ca noi meritam inca un penalty in prima repriza, pentru un fault asupra lui Adi Popa. Ne-a fost greu sa jucam impotriva unei echipe in defensiva permanenta, n-am jucat dintr-o singura atingere. Deseori, viteza noastra in joc a fost slaba si de aceea am avut probleme sa ne cream ocazii multe.", a declarat Laurentiu Reghecampf, la finalul meciului de la Severin, pentru Digi Sport.

Alex Chipciu: Meciul nu a fost extraordinar, dar ne-am atins obiectivul, am castigat

Mijlocasul stelist Alexandru Chipciu a recunoscut faptul ca partida nu a fost una extraordinara, dar este bucuros ca echipa sa a castigat. "Meciul nu a fost extraordinar, noi doar ne-am atins obiectivul de a castiga. Nu stiu daca a fost penalty, dar am inteles ca a fost. Ne-am facut datoria, chiar daca nu am facut un meci stralucitor, dar in fotbal se mai castiga si asa. In astfel de meciuri, cand o echipa ia cartonas rosu, se apara foarte aglomerat si e practic imposibil sa ai ocazii", a declarat Chipciu, la flash-interviul de dupa partida.
Citeste si:
Care era meniul Simonei Halep înainte de un meci extrem de...
Care era meniul Simonei Halep...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.