Sport 30 Martie 2016 10:10
Simona Halep (5 WTA) a pierdut in sferturile de finala ale turneului de la Miami, scor 6-4, 3-6, 6-2, cu Timea Bacsinszky (20 WTA), dupa un meci care a durat doua ore si 28 de minute si risca sa piarda si locul 5 pe care il ocupa in prezent.
Dupa meci, Simona a incercat sa explice acest esec precizand ca inca din setul doi a inceput sa "simta caldura si umiditatea tot mai mare". "Bacsinszky a facut un joc bun, a jucat inteligent si s-a miscat bine. A meritat sa castige. Serena nu e totul intr-un turneu. Dupa cum vedeti, nu am pierdut aceasta partida contra Serenei. Fiecare jucatoare evolueaza bine la acest nivel si trebuie sa fim mereu pregatite", a declarat Halep pentru Miami Herald, citat de MEDIAFAX.

In urma evolutiei de la turneul din Miami, Simona va primi 215 puncte in clasamentul WTA si un cec in valoare de 128.215 dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.