Sport 29 Martie 2016 23:45
Simona Halep (24 de ani), ocupanta locului cinci in clasamentul WTA, a pierdut, marti, scor 6-4, 3-6, 2-6, meciul jucat impotriva Timeei Bacsinszky (Elvetia, 20 WTA) si a ratat calificarea in semifinalele turneului de la Miami (Florida).

Partida dintre cele doua combatante a durat doua ore si 29 de minute. In primul set, Simona a inceput bine, a reusit un break si a condus, scor 4-2, dar adversara elvetianca a reusit sa revina si a egalat. Imediat, Halep a reusit un nou break si a servit pentru castigarea setului pe care si l-a adjudecat, scor 6-4.

Din actul doi a inceput declinul pentru jucatoarea din Constanta. A inceput slab setul, iar Bacsinszky a facut rapid doua breakuri si s-a distantat la scorul de 4-1, iar Simona nu si-a mai regasit ritmul din primul set, iar jucatoarea elvetianca a castigat setul, scor 6-3.

In setul decisiv, Simona a continuat declinul, iar adversara a reusit, din nou, doua break-uri rapide. Bacsiszky a condus la un moment dat cu scorul de 4-0. Dupa ce elvetianca s-a distantat, Simona a dat primele semne de revenire si a redus din diferenta, iar tabela a indicat 5-2. In ultimul game Bacsiszky a servit excelent si a castigat fara ca Simona sa ia vreun punct, 6-2, informeaza MEDIAFAX.

In turul urmator, Timea Bacsiszky o va intalni pe castigatoarea partide dintre Ekaterina Makarova (Rusia, 31 WTA) si Svetlana Kuznetsova (Rusia, 19 WTA). Pana sa castige contra Simonei Halep, Bacsinszky le-a eliminat pe Ana Ivanovic, Margarita Gasparyan, Agnieszka Radwanska. Turneul de Miami este dotat cu premii totale in valoare de peste sase milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.