Sport 28 Martie 2016 20:07
Simona Halep, ocupanta locului cinci in clasamentul WTA, a castigat, luni, scor 6-3, 6-4, meciul cu Heather Watson (Marea Britanie, 69 WTA) si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami (Florida), dotat cu premii totale in valoare de peste sase milioane de dolari.

Partida dintre cele doua combatante a durat o ora si 30 de minute. In primul set, seria break-urilor a inceput inca din primul game, atunci cand Watson a reusit sa castige pe serviciul Simonei Halep. Constanteaca revenit imediat si a egalat, dar adversara de 23 de ani a facut din nou break-ul. De la scorul de 3-2, Simona Halep si-a adjudecat urmatoarele patru game-uri si a castigat primul set, scor 6-3, potrivit MEDIAFAX.

In actul secund, cele doua jucatoare au mers cap la cap pania la scorul de 2-2, apoi a inceput seria break-urilor. Simona a reusit prima sa castige pe seriviul adversarei, dar Watson a revenit imediat. Simona nu a cedat si a reusit un nou break, iar setul s-a incheiat, scor 6-4.

In turul urmator, Simona Halep o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Agnieszka Radwanska, locul doi in clasamentul WTA, si Timea Bacsinszky (Elvetia, 20 WTA). Simona le-a mai invins la turneul de la Miami pe Daria Kasatkina (Rusia) si Julia Georges (Germania).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.