Sport 27 Martie 2016 12:00
Organizatorii turneului masculin de tenis de la Bucuresti, BRD Nastase-Tiriac Trophy, care se va disputa in perioada 16-24 aprilie la Arenele BNR, au anuntat premiile puse in joc.

Castigatorul turneului va primi 82.450 euro, in timp ce finalistul va avea un cec de 43.430 euro, iar semifinalistii cate 23.525 euro. Jucatorii calificati in faza sferturilor de finala vor primi cate 13.400 euro, iar castigatorii probei de dublu vor primi 25.070 euro, potrivit site-ului oficial al competitiei, citat de MEDIAFAX.

Turneul din acest an va fi dotat cu premii totale de 463.520 euro, iar principalul favorit va fi croatul Ivan Karlovic (37 ani), numarul 37 mondial. Organizatorii au anuntat, de asemenea, ca anul acesta nu va mai fi organizat un meci demonstrativ.

Anul trecut titlul a fost castigat la simplu de spaniolul Guillermo Garcia-Lopez, iar la dublu de romanii Marius Copil/Adrian Ungur. Ion Tiriac, proprietarul turneului, a anuntat ca va vinde licenta pentru competitie, iar aceasta va fi ultima editie care se va disputa la Bucuresti, din cauza conditiilor in care se desfasoara meciurile la Arenele BNR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.