Sport 27 Martie 2016 10:00
Simona Halep, ocupanta locului cinci in clasamentul WTA, a castigat, sambata, scor 6-4, 6-1, meciul din turul trei al turneului de la Miami (Florida) impotriva Juliei Georges (Germania, 66 WTA), si s-a calificat in optimile de finala ale turneului dotat cu premii de peste sase milioane de dolari.
Partida dintre cele doua combatante a durat o ora si 35 de minute. Constanteaca a fost condusa in primul set, scor 3-0, dar a reusit sa reivna si si-a adjudecat urmatoarele sase game-uri, dupa ce a reusit doua break-uri pe serviciul adversarei. In setul secund, Halep a reusit break-ul al scorul de 2-1, iar jucatoarea din Germania nu a mai avut replica. Simona a castigat si actul secund al meciului, scor 6-1, informeaza MEDIAFAX.

Jucatoarea de 24 de ani o va intalni in turul urmator pe Heather Watson, ocupanta locului 69 in clasamentului WTA, jucatoare care a eliminat-o in turul precedent pe Yanina Wickmayer (Belgia, 47 WTA), scor 1-2 la seturi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.