Sport 26 Martie 2016 10:15
Romanca Irina Begu, ocupanta locului 35 in clasamentul WTA, a castigat, scor 6-4, 1-6, 7-6(2), meciul jucat impotriva lui Sabine Lisicki (Germania, 37 WTA), si s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami.

Meciul dintre cele doua jucatoare a durat nu mai putin de doua ore si doua minute. In primul set cele doua combatante au mers cap la cap pana in ultimul game al setului, cand Begu a reusit break-ul si si-a adjudecat primul act, scor 6-4. In setul doi, Lisicki a fost de neoprit, lasandu-i doar un singur game romancei de 25 de ani, informeaza MEDIAFAX.

Desfasurarea evenimentelor din setul trei a fost una de necrezut. Nemtoica a condus-o pe Begu, scor 5-0, dar jucatoarea din Romania a reusit sa revina, a intors scorul si s-a intrat in tiebreak la egalitate, 6-6. In tiebreak, Begu a mai pierdut doar doua puncte si a reusit sa se califice in turul urmator.

In turul urmator, Irina Begu va juca impotriva invingatoarei dintre Belinda Bencic (Elvetia, locul 10 WTA si a saptea favorita) si Kristina Pliskova (Cehia, locul 101 WTA).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.