Sport 25 Martie 2016 17:41
Jucatorul de fotbal a marturisit ca sotia a fost cea care l-a convins sa mai ramana acasa inca jumatate de ora, altfel s-ar fi aflat si el la locul deflagratiei.

Atacantul lui Norwich City marturiseste ca sotia sa a fost cea care i-a salvat viata, altfel ei ar fi fost prinsi in atacul terorist din aeroportul Zaventem. ,,Eram in fata europortului si ma grabeam sa intru inauntru, dar sotia mea mi-a spus sa mai asteptam. Varul ei inca nu ajunsese la aeroport, iar noi toti trebuia sa ne imbarcam in acelasi avion.", a spus jucatorul.

,,La un minut dupa ce mi-a spus sa astept am auzit explozia si am fugit direct spre sotia mea. Am luat-o de mana, am lasat bagajele si am fugit direct spre hotelul Sheraton. Un taximetrist mi-a adus trei dintre ele, iar celelalte patru mi-au fost aduce acasa miercuri.", a declarat Dieumerci Mbokani pentru La Derniere Heure.

Fotbalistul a mai jucat pentru Anderlecht si Standard Liege si mergea in Africa pentru a juca in calificarile din Cupa Natiunilor. ,,In toata nebunia aceea, un tanar ranit la genunchi a venit sa-mi spuna ca imi este fan de pe vremea cand jucam la Anderlecht. Asta chiar m-a atins.", a conchis atacantul Norwich City.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.