Sport 24 Martie 2016 10:28
Echipa nationala de fotbal a Romaniei a castigat, miercuri seara, pe teren propriu, cu reprezentativa Lituaniei, scor 1-0, intr-un meci amical disputat la Giurgiu.

Nicusor Stanciu a deschis scorul cu un sut frumos de la aproximativ 25 de metri. Stelistul confirma astfel momentul excelent pe care il traverseaza. Este primul gol la nationala pentru Stanciu, din a doua aparitie.

Pentru Romania au evoluat: Pantilimon - Matel, Chiriches, Moti, S. Filip (Tosca 86') - Pintilii, Sanmartean (Hoban 59') - Torje (Ivan 58'), B. Stancu (Hora 76'), Fl. Tanase (Stanciu 46') - Rusescu (Keseru 46'). Selectioner: Anghel Iordanescu.

A fost al 14-lea meci fara infrangere pentru nationala Romaniei in meciurile oficiale (amicale si de calificare la EURO 2016). Ultima infrangere a Romaniei intr-un meci amical dateaza din luna iunie 2014, 1-2 cu Algeria. Ultimul esec al "tricolorilor" intr-un meci oficial s-a inregistrat in noiembrie 2013, 1-3 cu Grecia, informeaza MEDIAFAX.

Romania va mai disputa un meci amical, duminica, la Cluj-Napoca, cu Spania, de la ora 21.45.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.