Sport 22 Martie 2016 17:47
Sefii lui Real Madrid pregatesc o oferta uriasa pentru golgeterul lui Everton, Romelu Lukaku. Spaniolii vor oferi in aceasta vara 60 de milioane de lire sterline pentru atacantul belgian.

In varsta de 22 de ani, Lukaku a marcat de 25 de ori in cele 37 de meciuri disputate in tricoul lui Everton iar asta a atras atentia sefilor de la Madrid, Jurnalistii englezi au anuntat ca primele discutii intre agentul fotbalistului, Mino Raiola si reprezentantii lui Real au avut loc deja la inceputul lunii martie.

The Sun scrie ca apropiatii fotbalistului au declarat ca acesta se simte perfect in tricoul lui Everton si nu ar fi tentat sa paraseaca orasul Liverpool, insa a recunoscut ca o prezenta constanta in grupele Ligii Campionilor ar fi benefica carierei sale, informeaza MEDIAFAX.

Surse din anturajul sefilor lui Everton, au spus pentru presa din Anglia, ca acestia nu ar avea nimic impotriva transferului mai ales ca suma nu este deloc mica, de doua ori mai mare decat au platit pentru a-l transfera pe Lukaku de la Chelsea. S-ar alege cu ceva mai mult decat dublu fata de cat au platit in mai 2014 pentru a-l aduce: 28 de milioane de lire sterline

Seful lui Everton, Roberto Martinez, i-a transmis lui Florentino Perez ca ar fi interesat si de posibilitatea de a include in tranzactie un jucator de la Madrid, plus o suma de bani. Iar cel mai probabil, francezul Karim Benzema ar putea fi moneda de schimb pentru Lukaku.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.