Sport 20 Martie 2016 13:20
Nico Rosberg a castigat, prima etapa a noului sezon de Formula 1. Plecat al doilea de pe grila de start, pilotul germanul s-a impus, in fata coechipierului sau de la Mercedes, Lewis Hamilton.

Desi a plecat din pole-position, Lewis Hamilton, campionul mondial en-titre a sosit al doilea, dupa ce s-a impus la in duelul cu neamtul Sebastian Vettel de la Ferrari. Vettel a fost la un pas de a pierde si podiumul dupa ce, cu doua tururi inainte de final, a franat violent si a iesit pentru cateva sute de metri in decor.

Cursa de la Melbourne nu a fost lipsita de incidente. Spaniolul Fernando Alonso a scapat nevatamat, dupa un accident, in turul 18, cand a incercat sa-l depaseasca pe Esteban Gutierrez insa a acrosat monopostului pilotului de la Haas. Roata din fata dreapta a lui Alonso a fost smulsa, iar McLaren-ul sau s-a izbit de parapetii de protectie, scrie MEDIAFAX.

"Am vrut sa ies cat mai repede din masina pentru ca stiam ca mama se uita la cursa de acasa si n-am vrut sa stea cu grija" a spus la finalul cursei pilotul spaniol de la Mc Laren. Pilotul de la McLaren a mers pe picioarele lui la ambulanta si si-a salutat fanii, indicand ca nu este ranit. Alonso a fost transportat la spital pentru mai multe teste si a fost lasat sa plece dupa ce medicii s-au asigurat ca e in regula.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.