Sport 20 Martie 2016 10:00
Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat, sambata, meciul cu Uruguay, scor 36-19, la Aarhus, in al doilea meci al turneului preolimpic de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.

La pauza, scorul a fost 17-10 pentru Romania. Avand in vedere valoarea adversarului, Tomas Ryde si Costica Buceschi,cei doi antrenori ai Romaniei, si-au odihnit primul "7". Au inscris: Chintoan 9 goluri, Tanasie 8, Udristoiu 7, Zamfirescu 4, Marin 3, Dedu 2, Perianu 1, Vizitiu 1, Szucs 1.

Romania: Dedu, Munteanu - portari, Udristoiu, Szucs, Neagu, Bradeanu, Perianu, Marin, Ardean, Manea, Zamfirescu, Tanasie, Buceschi, Chintoan, Vizitiu, Chiper. Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat, sambata, la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, dupa victoria cu Uruguay, scor 36-19, coroborata cu victoria Muntenegrului impotriva Danemarcei, scor 26-22, in a doua serie de meciuri din turneul preolimpic de calificare.

In clasamentul grupei, Romania este lider cu 6 puncte. Muntenegru are 4 puncte, iar Danemarca si Uruguay niciun punct. Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat, vineri, meciul cu Danemarca, scor 32-25, la Aarhus, in primul meci al turneului preolimpic de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.