Sport 19 Martie 2016 15:40
Nicolae Stanciu a dezvaluit secretul formei excelente prin care trece.

Nicolae Stanciu, jucatorul pe care patronul echipei Steaua, George Becali ar vrea sa incaseze 10 milioane de euro, spune ca Laurentiu Reghecampf si Blaz Sliskovic sunt cei doi antrenori care i-au marcat cariera.

„Cred ca gandesc mult mai matur decat in anii precedenti, incerc sa fiu cat mai profesionist si sa ma pregatesc suta la suta la fiecare antrenament. Am langa mine colegi extraordinari de la care am ce invata, antrenorul imi ofera incredere, iar lucrul acesta cred ca se vede in jocul meu.” a spus Stanciu pentru revista LPF.

Stanciu spune ca titlul se va juca pana in ultima etapa.

„Cu siguranta, toti ne dorim acest lucru! Avem sanse reale pentru toate cele trei trofee si anul acesta. Avem de recuperat inca trei puncte fata de Astra si nu va fi deloc usor. Trebuie sa ramanem concentrati, seriosi si sa intram la fiecare meci cum am facut-o la meciul cu Astra din campionat. Cred ca toate echipele au sanse sa castige campionatul. Cu sanse mai mici, este ASA Targu Mures, care se gaseste acum la distanta de 12 puncte fata de primul loc.” a spus Nicolae Stanciu.

Cel mai bun marcator al Stelei e convins ca suporterii se vor intoarce langa echipa.

„ Imi doresc mult ca ei sa revina langa echipa, sa ne incurajeze si sa fim iarasi in familie completa. Ei inseamna enorm pentru noi si sunt meciuri pe care le putem castiga doar cu ajutorul lor, adica sa mergem uniti spre titlul cu numarul 27.” a incheiat Stanciu, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.