Sport 18 Martie 2016 13:16
Karim Benzema a fost citat ca martor intr-o investigatie a justitiei franceze pentru spalare de bani si trafic de droguri.

Conform cotidianului Liberation, totul se facea prin intermediul unei firme, al carei actionar principal era atacantul echipei Real Madrid. Sursa amintita sustine ca totul a inceput in vara lui 2015, intr-un caz de trafic cu stupefiante. Mai multor traficanti le-au fost ascultate convorbirile telefonice, iar toate conversatiile dintre suspecti au dus la conexiuni cu Karim Benzema si anturajul acestuia. Anchetatorii sunt interesati, in mod special, de compania Event BH, infiintata in septembrie 2014 si al carei actionar principal este, Karim Benzema, prin intermediul careia se pare ca erau spalati banii castigati in urma traficului cu stupefiante, potrivit MEDIAFAX.

In aceasta ancheta, inceputa pe 17 septembrie 2015 sunt vizate mai multe persoane apropiate atacantului francez. In urma cu doua luni, Karim Benzema, fotbalistul echipei Real Madrid a fost citat ca martor in acest caz. "Karim este nedreptatit. A pierdut foarte multi bani in cariera sa din cauza prietenilor sai." sustin surse din anturajul sau, conform jurnalistilor de la Liberation, cei care au relatat in premiera despre acest caz.

Chiar daca la inceputul acestei saptamani, Karim Benzema a fost absolvit de orice vina in “dosarul sextape”, Prim-Ministrul Frantei, Manuel Valls, a spus ca nu sunt sanse pentru ca atacantului echipei Real Madrid sa revina in lotul echipei nationale, pentru turneul final al Euro 2016.

Consilierul lui Benzema, Alain Jakubowicz, a refuzat sa comenteze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.