Sport 15 Martie 2016 12:33
Simona Halep, cap de serie numarul 5, va juca meciul cu sportiva din Cehia, marti spre miercuri, nu mai devreme de ora 00.00. Meciul a fost programat pe terenul 3 de la Indian Wells, dupa doua meciuri de pe tabloul masculin.

Jocul din aceasta seara va fi al treilea dintre cele doua sportive. Reprezentanta Cehiei, 29 de ani, locul 37 mondial, a castigat primul meci disputat impotriva Simonei Halep, la Paris, in 2010, in timp ce romanca s-a impus in 2014, in primul tur al turneului de la Beijing, informeaza MEDIAFAX.

In 2016, Barbora are 12 victorii si 6 infrangeri. A disputat finala de la Dubai, pierduta 0-6, 2-6 in fata italiencei Sara Errani si optimile de la Australian Open, iar la Indian Wells si-a egalat cea mai buna performanta din cariera, una pe care a mai atins-o in 2004.

Castigatoarea dintre Halep si Strycova va juca in sferturi, cu invingatoarea din meciul Serena Williams - Kateryna Bondarenko.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.