Sport 14 Martie 2016 18:53
Echipa de fotbal Galatasaray anunta cu tristete pe retelele de socializare disparitia tatalui unui jucator important din echipa lor.

,,Capitala noastra a fost zguduita de atacul fatal ce a tintit oameni nevinovati aseara si suntem devastati de vestile pe care le-am primit astazi. Am aflat cu mare tristete ca tatal lui Umut Bulut, Kemal Bulut a fost unul dintre victimele atentatului si si-a pierdut viata. Clubul si jucatorii transmit condoleante colegului nostru Umut si celor afectati de aceasta tragedie. Durerea este foarte mare”, au transmis oficiali ai clubului Galatasaray.

Tatal lui Umut Bulut a fost gasit printre victimele atentatului terorist din Ankara. Atacul a fost realizat de 2 persoane, cred autoritatile. Luni au fost retinute patru persoane suspecte de implicare in atacul cu masina din capitala Turciei.

Durerea este cu atat mai mare cu cat Umut urma sa-si sarbatoreasca ziua de nastere maine alaturi de tatal sau si de familia sa.

Chiar si adversarii eterni de le Fenerbahce si-au oferit condoleantele si si-au arata solidaritatea fata de clipele grele prin care trece Umut Bulut acum printr-o postare pe Twitter.

Explozia rezultata din detonarea unei bombe amplasata intr-o masina capcana in parcul Guven este a treia in ultimele 6 luni, utlima avand loc in februarie. Locul a fost ales cu atentie, intrucat parcul este in apropierea Ministerului turc al Apararii. Peste 100 de oameni au fost ucisi in aceste atentate pana in momentul de fata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.