Sport 14 Martie 2016 09:46
Simona Halep a invins-o pe in doua seturi, 6-2, 6-4 pe Ekaterina Makarova, locul 32 WTA si s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, competitie de categorie Premier Mandatory, dotata cu premii de peste 6,2 milioane de dolari.

Simona Halep a controlat primul set, unde a pierdut doar game-uri. In actul secund romanca a inceput perfect si a condus cu 2-0. Makarova a revenit si a egalat la 2, apoi fiecare si-a castiga serviciul pana la 5-4, moment in care Simona, a cerut interventia lui Darren Cahill, australianul venind la banca si discutand cu eleva sa. A urmat ultimul game pe serviciul Makarovei, meciul fiind inchis cu o lovitura direct castigatoare, informeaza MEDIAFAX.

Cu doar 14 erori nefortate, fata de 26 ale rusoaicei Makarova, Simona Help leaga in premiera dupa turneul de la Sydney doua victorii consecutive, dupa ce in turul al doilea la Indian Wells a invins-o pe Vania King.

Meciul a durat o ora si 5 minute iar pentru un loc in sferturile de finala, Simona Halep va juca impotriva Barborei Strycova, din Cehia, locul 37 WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.