Sport 13 Martie 2016 13:46
Simona Halep a declarat, intr-un interviu acordat dupa victoria cu 6-1, 6-1 obtinuta, sambata, la Indian Wells, contra Vaniei King, ca peste „doi-trei ani” spera sa fie inca in top 10 WTA, scrie MEDIAFAX.

Intrebata de reporter ce se vede facand peste cativa ani, jucatoarea aflata acum pe locul 5 in clasamentul WTA, in cadere de pe pozitia a doua, a raspuns: „Sper sa joc tenis. E greu sa-mi imaginez acum. Viata in circuit este dura. Daca voi fi sanatoasa si ma voi antrena cum o fac acum, sper sa raman in top 10. Dar ramane de vazut. Vin multe jucatoare puternice din spate”.

Halep a explicat ce se afla in spatele rezultatelor slabe de la turneele de Mare Slem: „Anul trecut a fost multa presiune. Nu am putut sa gestionez momentul. Voiam prea mult sa-mi iasa lucrurile. Voiam sa castig toate meciurile. Voiam sa joc din nou finala pentru ca o facusem si cu un an inainte, dar era o mare greseala. Daca te gandesti asa, nu mai poti juca tenis. Nu ma puteam antrena. Dupa 10 minute, eram foarte obosita. M-am speriat putin si mi-am pierdut puterea. Dar vreau sa uit toate acestea pentru ca acum ma simt bine”.

Intrebata despre Jocurile Olimpice din luna august, Halep a spus: „De-abia astept. Abia astept sa joc si la dublu mixt. E foarte important pentru tara mea si pentru mine sa iau o medalie. Nu e usor. Dar trebuie sa avem incredere. Voi juca impreuna cu Horia Tecau la Roland Garros, la Wimbledon nu ne-am decis inca. Dar probabil vom juca si la Wimbledon pentru ca vom merge la Jocurile Olimpice”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.