Sport 11 Martie 2016 17:54
La ultimul workshop, desfasurat in luna martie la Paris, UEFA le-a comunicat selctionerilor echipelor calificate ca fotbalistii nu vor avea voie sa posteze imagini sau filmulete din timpul competitiei.

Pentru a-i proteja pe detinatorii de drepturi TV, UEFA vrea sa blocheze accesul fotbalistilor la toate retelele sociale pe stadioane, pentru a preveni astfel postarile care sa contina imagini din timpul competitiei. Forul continental intentioneaza sa urmareasca si alte postari, pentru a preveni controversele care pot aparea in urma comentariilor neadecvate ale vreunui fotbalist. De asemeni, fotbalistilor le este interzis sa posteze imagini video de pe stadioanele unde au loc meciurile turneului final, informeaza MEDIAFAX.

O masura asemanatoare a fost luata in urma cu 6 ani, FIFA a luat aceeasi decizie inainte de Mondialul din Africa de Sud Jucatorii n-au avut voie sa utilizeze retelele de socializare pentru a posta imagini sau comentarii despre competitie.

Fotbalistii au fost avertizati si ca nu vor avea dreptul sa iasa prin zona mixta a stadioanelor dupa meciuri decat in echipamentele oficiale ale federatiilor nationale, fara alte inscrisuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.