Sport 11 Martie 2016 09:59
Adunarea Generala a Asociatilor de la Pandurii s-a intrunit, joi, pentru a stabili modul in care va fi asigurata finantarea cluburilor sportive din judet, la intalnire participand si Laurentiu Ciobotarica, managerul CEO, care a precizat ca echipele nu vor mai primi bani, in perioada in care compania este intr-o situatie delicata.

Clubul va fi sustinut deocamdata de ceilalti membri fondatori. Dupa discutiile purtate in cadrul sedintei AGA, Narcis Raducan, presedintele clubului Pandurii Targu-Jiu, a iesit multumit din sediul Diviziei Miniere. ”A fost o discutie complexa. Din fericire, actionarii au avut un mesaj comun, in sensul in care vor face tot posibilul ca echipa sa obtina licentierea si activitatea clubului sa nu fie periclitata. E o veste buna. O voi transmite si baietilor. Trebuie sa luam in considerare si contextul economic, cand vorbim de actionarul CEO, dar toata lumea apreciaza rezultatele baietilor. Pentru moment este situatie delicata tinand cont de concedierile care se fac la nivelul complexului si, pentru moment, nu ne vom bucura de sume de bani de la CEO. Sunt solutii care sa se completeze, iar bugetul pe care l-am propus a fost aprobat. Va exista si un plan de eficientizare din partea noastra, astfel incat pe 24 martie totul sa fie in regula”, a declarat Narcis Raducan, presedintele clubului Pandurii Targu-Jiu, potrivit MEDIAFAX.

De aceeasi parere este si primarul municipiul Targu-Jiu, membru in AGA. ”Sportul gorjean va fi sustin in continuare de toti cei care sunt in asociatie. S-au gasit solutii pentru sustinere. Nu vorbim de sume. S-a discutat sa sustinem activitatea, incat sa incheiem cu bine campionatul”, a precizat Florin Carciumaru, primarul municipiului Targu-Jiu.

Directorul interimar al CEO a anuntat ca, pana cand compania nu isi va reveni din punct de vedere financiar, nu va mai sustine nicio echipa sportiva. ”Am ajuns la un acord in unanimitate. CEO este convins de rolul pe care il are in sustinerea activitatilor culturale, sportive in judet. Avand in vedere situatia financiara a companiei, nu mai putem sustine, cel putin in perioada urmatoare, sportul, datorita faptului ca avem in derulare proiecte de restructurare, compania a inregistrat pierdere, totusi, impreuna am gasit solutia, astfel incat ceilalti membri fondatori sa contribuie in continuare si impreuna sustina in continuare sportul gorjean. CEO nu mai finanteaza cluburile, pana cand compania nu isi va reveni din punct de vedere financiar. Activitatea sportiva continua cu bani de la ceilalti asociati, cu reducere de costuri”, a precizat Laurentiu Ciobotarica, managerul CEO.

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.