Sport 10 Martie 2016 13:44
Sportiva rusa Maria Sharapova, depistata pozitiv cu meldonium, in urma unul control efectuat la Australian Open, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca este hotarata sa revina in circuitul feminin, dupa ce ii va expira suspendarea.

Chiar daca risca o suspendare maxima de 4 ani, Maria Sharapova este optimista. Spera ca va juca din nou tenis in circuitul profesionist feminin.

"M-am trezit ieri dimineata cu un inbox plin de iubire si compasiune. In general iubesc diminetile. O noua zi, un nou inceput. Insa aceasta zi nu a fost una obisnuita. La 06.00 dimineata nu ma gandeam decat la faptul ca sunt hotarata sa joc tenis din nou si sper ca voi avea sansa sa fac asta. Mi-as fi dorit sa nu trec prin asta, dar trebuie." a scris Sharapova pe pagina personala de Facebook.

Sharapova a tinut sa le multumeasca fanilor pentru sustinere, scrie MEDIAFAX.

"In general nu am petrecut prea mult timp pe internet, insa prietenii au facut un colaj pentru mine cu toate mesajele voastre frumoase si hashtag-urile pe care le-ati creat (‪#‎IStandWithMaria‬ si ‪#‎LetMariaPlay‬). Am petrecut dupa-amiaza citindu-le alaturi de cainele meu, care nu intelegea de ce acest lucru era mai important decat plimbarea pe care o astepta. In acest moment sunt mandra sa va numesc fanii mei. In doar cateva ore de la anuntul meu mi-ati aratat sustinere si loialitate. Vreau sa stiti ca toate cuvintele voastre minunate mi-auadus zambetul pe buze. Mi-ar placea sa joc din nou si sper ca voi putea. Mesajele voastre ma motiveaza. Acest mesaj este doar pentru a va multumi. Va multumesc mult", a mai spus Sharapova.

Sportiva din Rusia, in varsta de 28 de ani, a fost suspendata provizoriu de Federatia Internationala de Tenis, dupa ce la un control antidoping realizat in timpul Australian Open a fost depistata pozitiv cu meldonium, un medicament inclus pe lista produselor interzise la 1 ianuarie 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.