Sport 10 Martie 2016 12:06
Cea mai bine cotata gimnasta romanca, Larisa Iordache (19 ani), s-a accidentat la antrenamente si va rata calificarile pentru Jocurile Olimpice de la Rio.

Singura sansa ca gimnasta sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio este ca echipa sa se califice. Vestea trista pentru sportul romanesc a fost postata intr-un mesaj de pe contul personal de Instagram al Larisei Iordache. "Sunt momente in viata cand totul ia o intorsatura ciudata. Nu conteaza cat de jos vei ajunge, dar conteaza sa te ridici. Iar cand te vei ridica ai grija sa nu lasi nimic sa te opreasca", a scris Larisa Iordache pe Instagram.

Ultimul concurs pentru calificare la Jocurile Olimpice 2016 il reprezinta Test Eventul care se desfasoara la Rio, in perioada 16 - 18 aprilie 2016. Pana acum, pentru JO sunt calificate opt echipe nationale, iar Test Eventul va desemna celelalte patru echipe calificate.

Larisa Iordache are in palmares o medalie de bronz la Jocurile Olimpice, doua medalii de argint si doua de bronz la Campionatele Mondiale, cinci medalii de aur, sapte de argint si patru de bronz la Campionatele Europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.